aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο μάθημα ζωής της Εθνικής Ακρωτηριασμένων

Το μάθημα ζωής της Εθνικής Ακρωτηριασμένων

Δεν είναι μια ακόμη ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Εξάλλου η συμμετοχή κι ο αγώνας είναι μία νίκη από μόνη της. Η Ελλάδα έχει καθυστερήσει στον αθλητισμό των amputee.

Οι ακρωτηριασμένοι δίνουν κάθε ημέρα τη δική τους μάχη. Κάθε ημέρα είναι μια νέα πρόκληση, μια αναμέτρηση που πρέπει να νικήσουν. Το Σάββατο η Εθνική Ακρωτηριασμένων Ελλάδας υποδέχθηκε στο «Ζηρίνειο» την αντίστοιχη της Αγγλίας σε φιλική αναμέτρηση. Μια χώρα, της οποίας η κοινωνία έχει κάνει τεράστια βήματα σε αυτόν τον τομέα. Τη δεύτερη καλύτερη εθνική ομάδα στην Ευρώπη. Ήταν ένας αγώνας που αποτέλεσε μάθημα ζωής.

Η ελληνική ομάδα δημιουργήθηκε εδώ και τρία χρόνια, και ως τώρα είχε αντιπάλους τυπικές ή άτυπες ομάδες αρτιμελών ποδοσφαιριστών. Ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια της καμπάνιας προώθησης του αθλήματος από την UEFA με την ονομασία του project #EqualGame και έρχεται δύο εβδομάδες μετά το επιτυχημένο από όλες τις απόψεις προπονητικό camp που διεξήχθη στο Βώλακα Δράμας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ