aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος από Φενέρ ο Ραούλ Μεϊρέλες

Τέλος από Φενέρ ο Ραούλ Μεϊρέλες

Ύστερα από τέσσερα χρόνια, μπήκαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ραούλ Μεϊρέλες με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Πορτογάλος χαφ έκανε γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από την Τουρκία, ψάχνοντας το νέο σταθμό της καριέρας του. Τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Μπόρνμουθ για τον 33χρονο άσο, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό των Λίβερπουλ και Τσέλσι.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε. Προπονητές, τιμ, διοίκηση, συμπαίκτες, φίλους, μα κυρίως εσάς τους οπαδούς! Δεν είναι εύκολο να αφήνεις όλους αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους που μου προσέφεραν απίστευτη στήριξη και αξέχαστες στιγμές τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ωστόσο κάποιες φορές επιβάλλεται μια αλλαγή! Κατάλαβα πως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Φενέρ και με πολλά τρόπαια του χρόνου» είπε στο αντίο του ο Μεϊρέλες, ο οποίος στις πρώτες του τρεις σεζόν στη γείτονα χώρα ήταν βασικό εργαλείο του συλλόγου, αλλά πέρσι είχε περιορισμένο ρόλο (11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 5 ως βασικός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ