aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στην πόρτα της εξόδου ο Μπλαν!

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμος να απολύσει τον Λοράν Μπλαν, αφού θέλει να κάνει ριζικές αλλαγές στην ομάδα.

Ο Λοράν Μπλαν κατάφερε να κατακτήσει τα πάντα με την Παρί Σεν Ζερμέν στις εγχώριες διοργανώσεις, από τη στιγμή που υπέγραψε μέχρι και σήμερα.

Όμως αυτό δεν φαίνεται να είναι αρκετό, αφού η πρωταθλητές δεν κατάφεραν να κάνουν το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα αυτό να βάζει σε σκέψεις τον πρόεδρο, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, για το μέλλον του Γάλλου.

Σύμφωνα με την «Le Parisien» ο Γάλλος προπονητής θα αποχαιρετήσει το Παρίσι, αφού δεν μπόρεσε στην τριετή θητεία του να οδηγήσει την Παρί τουλάχιστον στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο των Παριζιάνων, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μπλαν, είναι του Ντιέγκο Σιμεόνε και του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Επίσης ο πρόεδρος των πρωταθλητών είναι διατεθειμένος να κάνει ριζικές αλλαγές στην ομάδα και πολλοί παίκτες είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τον Γάλλο προπονητή προς την πόρτα της εξόδου.

Εξελίξεις πάντως, για τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με την Παρί και είναι προς αποχώρηση, αναμένεται να υπάρξουν μετά το Euro της Γαλλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ