aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πρωταθλήτρια η Σέλτικ

Πρωταθλήτρια Σκωτίας για 5η σερί χρονιά αναδείχθηκε η Σέλτικ, καθώς νίκησε με 3-2 την Αμπερντίν στο ντέρμπι κορυφής και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο, με δύο αγωνιστικές να απομένουν.

Αυτό είναι το 47ο πρωτάθλημα των “καθολικών”, με την Ρέιντζερς να έχει 54′, ενώ θυμίζουμε πως τη νέα σεζόν μετά από απουσία 4 ετών επιστρέψει στην Premier League.

Δεν αποτελεί κάποιο ρεκόρ η 5η σερί κατάκτηση, καθώς έχει και 8 σερί η Σέλτικ, ενώ το ρεκόρ στην χώρα το έχει η Ρέιντζερς με 9 σερί.

Πρωταγωνιστής σήμερα στο “Σέλτικ Παρκ” ήταν ο Πάτρικ Ρόμπερτς που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ (ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι ο 19άχρονος Άγγλος επιθετικός), ενώ το 3-0 έκανε ο Λούστιγκ και μείωσαν οι ΜακΓκιν και Κόνσινταϊν.

Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστιγκ (73′ Γιάνκο), Σβιατσένκο, Μουλγκρού (46′ Άμπροουζ), Τιέρνι, Μπιτόν, ΜακΓκρέγκορ, Ρόγκιτς (82′ Γιόχανσεν), Ρόμπερτς, Άρμστρονγκ, Γκρίφιθς.

Αμπερτίν: Κόλιν, Λόγκαν, Κόνσινταϊν, Τέιλορ, Σίνι, Φλουντ (79′ Ρόμπσον), Τζακ, ΜακΚλιν, ΜακΓκιν, Χέις, Τσερτς (42′ Ρέινολντς).

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ