aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προπονητής για… δύο ώρες!

Το ρεκόρ της πιο σύντομης προπονητικής θητείας έχει πλέον ο Νικολάι Μίτοφ, όμως θα θέλει να το ξεχάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται! Ο Βούλγαρος τεχνικός ανέλαβε σήμερα επισήμως τη Μπότεφ Πλοβντίβ και δύο ώρες αργότερα παραιτήθηκε. Για να είμαστε ακριβείς, τον εξώθησαν σε παραίτηση οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας, που δεν του «συγχώρεσαν» το γεγονός ότι είχε συνδέσει μεγάλο μέρος της καριέρας του με τη «μισητή» Λέφσκι Σόφιας.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης του προπόνησης στο Κομάτεβο, ο Μίτοφ και ο βοηθός του Μάριαν Χριστόφ δέχθηκαν έντονη φραστική επίθεση με συνεχείς απειλές για σωματική βία από τους οπαδούς οι οποίοι φώναζαν:

«Δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ. Να φύγεις αμέσως». Ο Μίτοφ δεν άντεξε και παραιτήθηκε ενώ λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ρούμεν Τσαντούροφ, δήλωσε ότι θα κάνει το ίδιο! «Δεν ξέρω τι να πω… Ελειψη σεβασμού… Η απόλυτη έλειψη σεβασμού… Με αναγκάζουν να παραιτηθώ» ήταν τα λόγια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ