aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠαρελθόν από Άγιαξ ο Ντε Μπουρ, τέσσερις μέρες μετά την «αυτοκτονία»

Παρελθόν από Άγιαξ ο Ντε Μπουρ, τέσσερις μέρες μετά την «αυτοκτονία»

Πεντέμισι χρόνια μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. «Πλήρωσε» εν μέρει την «αυτοκτονία» στο πρωτάθλημα, ενδιαφέρον από Έβερτον και Βαλένθια.

Χωρίζουν οι δρόμοι Άγιαξ – Φρανκ Ντε Μπουρ.

Όπως ανακοίνωσε ο «αίαντας», ο Ολλανδός προπονητής (είχε συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο) αποχωρεί έπειτα από πεντέμισι χρόνια. Είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία τον Δεκέμβριο του 2010, μετά την παραίτηση του Μάρτιν Γιόλ.

Ο Άγιαξ έχασε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική, καθώς απέτυχε να νικήσει την προτελευταία Γκράαφτσαπ (1-1) και «χάρισε» την κούπα στην Αϊντχόφεν που επικράτησε 3-1 της Τσβόλε.

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω τι νέα σεζόν», δήλωσε μεταξύ άλλων στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του Άγιαξ, την ώρα που εντείνεται η φημολογία περί ενδιαφέροντος των Έβερτον και Βαλένθια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ