aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Όχι» από Χάτζι

Ο Γκεόργκι Χάτζι απέρριψε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία με υψηλές οικονομικές απολαβές, γιατί θέλει να παραμείνει προπονητής της Βιτορούλ Κονστάντσα, όπως αναφέρουν τα ρουμανικά ΜΜΕ. Ο σπουδαίος παλιός ποδοσφαιριστής απέρριψε την προσφορά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας και να την οδηγήσει στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία.

Ο 52χρονος παλαίμαχος μεσοεπιθετικός, ο οποίος οδήγησε πέρυσι την Βιτορούλ στην κατάκτηση του τίτλου στη Ρουμανία, είχε δεχθεί την σχετική πρόταση το καλοκαίρι και πριν ανατεθεί (Σεπτέμβριο) η θέση του ομοσπονδιακού προπονητή στον Αργεντινό Εντγκάρντο Μπάουζα.

Ο γενικός διευθυντής της Βιτορούλ, Κριστιάν Μπιβολάρου, δήλωσε στην «Digi Sport» ότι οι προτάσεις για τον Χάτζι εξακολουθούν να φτάνουν στο σύλλογο, αλλά ο Ρουμάνος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει πιστός στις δεσμεύσεις του με το σύλλογο.

Ο Χάτζι, γνωστός και ως «Μαραντόνα των Καρπαθίων», ίδρυσε τη Βιτορούλ το 2009 και παραμένει μέχρι σήμερα ιδιοκτήτης του συλλόγου, ο οποίος ξεχωρίζει για τη ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιρικών ταλέντων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ