aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Μπος νέος τεχνικός του Άγιαξ

Ο Πέτερ Μπος είναι ο νέος τεχνικός του Άγιαξ, διαδεχόμενος τον Φρανκ Ντε Μπουρ με συμβόλαιο για τα τρία επόμενα χρόνια. Ο 52χρονος παλαίμαχος μέσος, οκτώ φορές διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας στη δεκαετία του 1990, εργαζόταν μέχρι πρότινος στην ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία έλυσε τη συνεργασία του προκειμένου να αναλάβει τον Άγιαξ. Πριν το Ισραήλ, ο Μπος είχε δουλέψει σε Άπελντοορν, Ντε Χράαφσχαπ, Χέρακλες, Φέγενορντ (τεχνικός διευθυντής) και Φιτέσε.

«Στο πρόσωπο του Μπος νομίζω ότι βρήκαμε έναν προπονητή που μπορεί να εκμεταλλευτεί το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα μας. Οι ομάδες που προπόνησε πάντα έπαιζαν τεχνικό και επιθετικό ποδόσφαιρο το οποίο ταιριάζει στον Άγιαξ. Είναι έμπειρος, έχει ξεκάθαρο όραμα και χαιρόμαστε που θα είναι μαζί μας», δήλωσε σχετικά ο διευθυντής μάρκετινγκ του «Αίαντα» Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, ενώ ο ίδιος ο νέος τεχνικός πρόσθεσε:

«Είναι μία μεγάλη στιγμή για μένα σαν προπονητής. Ποτέ δεν έκρυψα ότι ήθελα να δουλέψω σε μία κορυφαία ομάδα της Ολλανδίας και υπήρχε σχετικός όρος στο συμβόλαιό μου με την Μακάμπι. Με τιμά το γεγονός ότι με επέλεξε ο Άγιαξ, είμαι πολύ φιλόδοξος όπως και ο σύλλογος. Τώρα θα κάνω διακοπές και θα πάω στο Άμστερνταμ γεμάτος ενέργεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ