aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝίκη τίτλου για την Αϊντχόφεν

Νίκη τίτλου για την Αϊντχόφεν

Τα νέα ήταν ευχάριστα για την ομάδα του Φιλίπ Κοκού πριν το ξεκίνημα του εκτός έδρας αγώνα με τη Φέγενορντ, καθώς ο Άγιαξ έμεινε ισόπαλος χωρίς γκολ με την Ντεν Χάαγκ. Η Αϊντχόφεν είχε την ευκαιρία με νίκη να πάρει προβάδισμα επτά πόντων απ’ τον “Αίαντα” και τα κατάφερε με 3-1. Ο Ναράνχο στο 23ο λεπτό με κεφαλιά μέσα απ’ τη μικρή περιοχή έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ορμητικοί και στο 34ο λεπτό έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Μπέργκβιν. Ο Περέιρο έβγαλε σπουδαία μπαλιά στον κενό χώρο και ο 20χρονος επιθετικός πέτυχε το έκτο γκολ του στη σεζόν. Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ προχώρησε σε αλλαγή στην ανάπαυλα και πέρασε στο ματς τον Μποέτιους στη θέση του Μπέργκχαους. Ο νεοεισελθών έδωσε πνοή στην ομάδα του και στο 53ο λεπτό σέρβιρε στον Βιλένα για το 1-2.

Ήταν το όγδοο γκολ του 23χρονου μέσου και η Φέγενορντ έμπαινε για τα καλά ξανά στη διεκδίκηση του ματς. Η Αϊντχόφεν έφτασε στη μεγάλη νίκη με το γκολ του Γκαστόν Περέιρο στο 58ο λεπτό, μετά από ασταθή επέμβαση του Μπραντ Τζόουνς. Η Αϊντχόφεν έφτασε τους 65 πόντους και απέκτησε διαφορά τίτλου επτά πόντων απ’ τον δεύτερο Άγιαξ. Μετά τη λήξη του ματς οι παίκτες της ομάδας πανηγύρισαν δεόντως τη μεγάλη νίκη που τους βάζει σε θέση οδηγού στην υπόθεση τίτλος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ