aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙσοπέδωσε την Παρί η Τότεναμ (video)

Ισοπέδωσε την Παρί η Τότεναμ (video)

Τρομερή εμφάνιση που συνδυάστηκε με εμφατική νίκη σε βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν (4-2) πανηγύρισε η Τότεναμ, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης για το International Champions Cup! Ασύλληπτο γκολ από τον Έρικσεν, εξαιρετικό τελείωμα από τον Αλντερβάιρελντ.

H ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν παραδόθηκε από το γρήγορο γκολ του Καβάνι (6′) και την πίεση των Γάλλων. Κατάφερε να μειώσει με τον άπιαστο «κεραυνό» του Έρικσεν στο 11′ και να φτάσει στην ολική ανατροπή με τον Ντάιερ επτά λεπτά αργότερα.

Το εξαιρετικό από άποψη θεάματος πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 2-2 που διαμόρφωσε στο 36′ ο Παστόρε.

Σαφώς πιο… συνειδητοποιημένη και περισσότερο προσεκτική, η Τότεναμ πήρε τα ηνία του αγώνα στο δεύτερο μέρος- ιδίως μετά την αποβολή του αντίπαλου πορτιέρο Τραπ- και μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ στο 82′ με το τρομερό σουτ του Αλντερβάιρελντ εκτός περιοχής! Τη στιγμή μάλιστα που η Παρί άρχιζε να πιέζει για τη νέα ισοφάριση, ο Κέιν ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 88′ και «κλείδωσε» την σπουδαία νίκη για τους Λονδρέζους.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ