aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαH υπερβολική χρήση κινητού... έκαψε τον Κασίγιας

H υπερβολική χρήση κινητού… έκαψε τον Κασίγιας

O τεχνικός της Πόρτο, Σέρζιο Κονσεϊσάο, άφησε στον πάγκο τον Ίκερ Κασίγιας στην αναμέτρηση της «Red Bull Arena» με αντίπαλο τη Λειψία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, επιλέγοντας τον Ζοζέ Σα να υπερασπιστεί την εστία των «δράκων». Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πάσος Φερέιρα για την ένατη αγωνιστική της Primeira Liga (21/10, 22:30).

Σύμφωνα με την «O Jogo», ένας από τους λόγους παραγκωνισμού του Ισπανού γκολκίπερ είναι και η υπερβολική χρήση του κινητού του τηλεφώνου: «Τα κινητά τηλέφωνα δεν απαγορεύονται στις συγκεντρώσεις της ομάδας, αλλά υπάρχουν ειδικές στιγμές για τη χρήση τους. Στον Σέρζιο Κονσεϊσάο δεν αρέσει εσωτερικά ζητήματα να δημοσιεύονται στα social media. Και γνωρίζει ότι ο Ίκερ Κασίγιας κάνει χρήση του κινητού του τηλεφώνου, ακόμη και στις συγκεντρώσεις της ομάδας, ακόμη κι αν έχει προειδοποιηθεί σχετικά από τον τεχνικό».

Βέβαια, δεν είναι μόνον αυτό. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα («O Jogo»), ο Ισπανός δείχνει επίσης έλλειψη ενδιαφέροντος στις προπονήσεις. Κι αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ και νυν προπονητή της Πόρτο.

Photo credits: AP Photo/Paulo Duarte.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ