aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Γεννήθηκα γέρος, θα πεθάνω νέος»

Λίγες ημέρες μετά την ατάκα του γνωστού μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, πως «ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μοιάζει με τον Μπραντ Πιτ όταν ενσάρκωνε τον Μπέντζαμιν Μπάτον, τον άνθρωπο που κάθε ημέρα που περνούσε γινόταν πιο νέος», ο Σουηδός σταρ δήλωσε στην κάμερα της UEFA: «Γεννήθηκα γέρος, θα πεθάνω νέος».

Για την εφετινή πορεία της Παρί στο Champions League σχολίασε: «Είναι μια διοργάνωση που δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Είμαστε καλύτερη ομάδα φέτος και με μεγαλύτερη εμπειρία».

Όσο για τον ίδιο; «Το απολαμβάνω, το απολαμβάνω πολύ. Είπαν πολλά πριν ξεκινήσει η σεζόν αλλά τώρα τους βλέπω όλους να το απολαμβάνουν όπως κι εγώ».

Μιλώντας για την ηλικία του (διανύει τα 34) είπε: «Δεν έχω υπάρξει καλύτερα. Νιώθω πιο καλά από ποτέ. Όλα είναι στο μυαλό. Είσαι τόσο νέος και τόσο φρέσκος όσο νιώθεις. Και αυτό είναι κάτι που απέδειξα εφέτος. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Είσαι τόσο νέος όσο θεωρείς πως είσαι. Το μυαλό σου αποφασίζει πόσο νέος ή πόσο γέρος είσαι. Κι εγώ αποφάσισα πως είμαι πολύ νέος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ