Επέστρεψε το φως στο Μαρακανά, μετά ένα μήνα στο σκοτάδι

Η παροχή ρεύματος αποκαταστάθηκε στο στάδιο Μαρακανά, σχεδόν ένα μήνα μετά την διακοπή του, επειδή οι διαχειριστές του σταδίου δεν είχαν πληρώσει το λογαριασμό, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ηλεκτρισμού. Όπως ανακοινώθηκε καταβλήθηκαν 1,3 εκατομμύρια ρεάλ (404.492 ευρώ) που ήταν οφειλόμενα για τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Το γήπεδο, το οποίο φιλοξένησε τον τελικό του Μουντιάλ 2014 και τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του περασμένου έτους, βρίσκεται σε κακή κατάσταση, καθώς υπάρχε διάσταση ανάμεσα στις αρχές διαχείρισης. Ο αγωνιστικός χώρος έχει καταστραφεί, όπως άλλωστε και εκατοντάδες καθίσματα στις εξέδρες, που θα πρέπει να αντικατασταθούν.

Η εταιρεία ηλεκτρισμού ανέφερε, ότι εξακολουθεί οφειλή 1,8 εκατομμυρίων ρεάλ από την οργανωτική επιτροπή Rio2016, που είχε αναλάβει την ευθύνη του σταδίου κατά τη διάρκεια των Αγώνων. «Συνεχίζουμε να διαπραγματευόμαστε με την επιτροπή του Rio2016για την πληρωμή των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία διαχειριζόταν το γήπεδο,» σημειώνεται σχετικά.

ΠΗΓΗpraktoreio-sport.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ