aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΕνέδρα θανάτου μεταξύ οπαδών στο Βελιγράδι

Ενέδρα θανάτου μεταξύ οπαδών στο Βελιγράδι

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έστησαν ενέδρα θανάτου λίγα μέτρα μακριά από το “Aleksandar Nikolic” της Παρτίζαν, στους οπαδούς του μισητού αντιπάλου. Άγριες συμπλοκές, οδομαχίες και φωτιές στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου!

Το παιχνίδι της Παρτίζαν με τη Ζελέζνικ για τα ημιτελικά των playoffs του σερβικού πρωταθλήματος στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα μερικά μέτρα μακριά από το “Aleksandar Nikolic”, έδρα των “μελανόλευκων”.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν σερβικές ιστοσελίδες, οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα είχαν στήσει ενέδρα σε αυτούς της Παρτίζαν, στους οποίους επιτέθηκαν μόλις έγιναν αντιληπτοί στον χώρο. Οι οδομαχίες και οι κατά μέτωπο συγκρούσεις δεν είχαν προηγούμενο, με τις φωτιές που άναψαν να προκαλούν προς στιγμήν τον τρόμο και τον πανικό γύρω από το γήπεδο.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου πενήντα (50) άτομα με διακριτικά του Ερυθρού Αστέρα, με πρώτα θύματα (ευτυχώς μόνο τραυματίες) έναν πατέρα και τα παιδιά του που βρίσκονταν σε εκείνο το σημείο την ώρα που ξεκίνησε η επίθεση. Μία καφετέρια έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

παρτιζαν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ