aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Από εξάρα σε εξάρα η Πορτογαλία! (videos)

Οι δύο αγωνιστικές του Οκτωβρίου προσφέρονταν στην Πορτογαλία προκειμένου να ξεσπάσει μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ελβετία και τελικά το σχέδιο βγήκε στον απόλυτο βαθμό.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος μετά την εξάρα με την οποία φιλοδώρησε την Ανδόρα, ήρθε η σειρά των Νησιών Φερόε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του, να φτάνουν σε δεύτερη εξάρα, αυτή τη φορά εκτός έδρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Ιβήρων δεν ήταν ο συνήθης ύποπτος, Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά το νέο αστέρι της χώρας, Αντρέ Σίλβα.

Ο 20χρονος της Πόρτο δικαίωσε τα αποθεωτικά σχόλια των συμπατριωτών του, αφού στο πρώτο 45λεπτο πέτυχε χατ-τρικ και έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να αποτελέσει τον σέντερ φορ, που ψάχνει από την εποχή Παουλέτα η Πορτογαλία. Από το… χορό των γκολ δεν γινόταν να λείπει ο Κριστιανο Ρονάλντο που στο β’ ημίχρονο έβαλε κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Παρ’ όλα αυτά η άχαστη Ελβετία είναι αυτή που παραμένει στην κορυφή του ομίλου, αφού επικράτησε πολύ εύκολα και στην Ανδόρα με 2-1, ενώ η Ουγγαρία πέτυχε την πρώτη της νίκη στον όμιλο, περνώντας μέσα στη Ρίγα επί της Λετονίας με 2-0.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Ανδόρα – Ελβετία 1-2
(90’ Μαρτίνες – 19’ πέν. Σερ, 77’ Μεχμέντι)

Νησιά Φερόε – Πορτογαλία 0-6
(12’, 22’, 37’ Αντρέ Σίλβα, 65’, Ρονάλντο, 90’+1’ Μουτίνιο, 90’+3’ Κανσέλο)

Λετονία – Ουγγαρία 0-2
(10’ Γκιούρσκο, 77’ Σάλαϊ)

Η βαθμολογία του Β’ ομίλου

1.Ελβετία 9 (7-2)
2.Πορτογαλία 6 (12-2)
3.Ουγγαρία 4 (4-3)
4.Νησιά Φερόε 4 (2-6)
5.Λετονία 3 (1-4)
6.Ανδόρα 0 (1-9)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (13/11)

Ουγγαρία – Ανδόρα
Πορτογαλία – Λετονία
Ελβετία – Νησιά Φερόε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ