aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑνατροπή-έπος για την Αρμενία κόντρα στο Μαυροβούνιο (video)

Ανατροπή-έπος για την Αρμενία κόντρα στο Μαυροβούνιο (video)

Ανατροπή-έπος για την Αρμενία που έχανε με 2-0στο ημίχρονο κι όμως κέρδισε με 3-2 το Μαυροβούνιο και πήρε τους πρώτους της βαθμούς. Απόλυτη αυτοκτονία για τους Μαυροβούνιους.

Στο 17ο λεπτό ο Μπετσιράι πήρε την κεφαλιά μετά από δεξιά, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 24’ το σουτ του Γιόβετιτς κόντραρε στον Πιτσέλι και πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Αρμενίας. Οι Μαυροβούνιοι συνέχισαν να πιέζουν και τελικά στο 36’ έφτασαν στο γκολ.

Ο Μπεγκλαριάν απέκρουσε το μακρινό σουτ του Βέσοβιτς, ο Μπετσιράι έγινε κάτοχος της μπάλας κι έστρωσε στον Κογιάσεβιτς που με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Αρμενία, το Μαυροβούνιο «χτύπησε» εκ νέου στο 38’. Ο Γιόβετιτς μετά από πάσα του Κογιάσεβιτς, βρέθηκε μόνος με τον Μπεγκλαριάν και με «αλήτικο» πλασέ, έκανε το 2-0.

Οι Αρμένιοι δεν είχαν κάτι να χάσουν κι έτσι τα έδωσαν όλα στην επανάληψη και δικαιώθηκαν πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 50’. Ο Γκριγκοριάν ξεκίνησε από το κέντρο, έπαιξε το ένα-δύο με τον Κοριάν, μπήκε στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Μπόζοβιτς για το 2-1. Στο 68’ και στο 71’ η Αρμενία είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον σταρ της, Χένρικ Μχιταριάν, ενώ στο 74’ ήρθε η ισοφάριση. Ο Πιτσέλι εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά ο Μπόζοβιτς έδιωξε αλλά από κοντά ο Χαρογιάν έκανε το 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ στη συνέχεια και στο 86’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μκογιάν να σώζει πάνω στη γραμμή με το κεφάλι μετά από όμορφο σουτ του Γόβετιτς. Και στο 90+4’ ήρθε η απόλυτη ανατροπή για την Αρμενία με τον Γκαζαριάν να κάνει το 3-2 με πανέμορφο μακρινό σουτ.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Μπεγκλαριάν, Χαρογιάν, Βοσκανιάν, Μαλακιάν, Πιτσέλι (81’ Χοβνανισιάν), Κοριάν (59’ Σαρκίσοβ), Γκαζαριάν, Γκριγκοριάν, Μκογιάν, Χαϊραπετιάν, Μχιταριάν.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μπόγιοβιτς, Βούκσεβιτς (63’ Βούκσεβιτς), Μπάσα, Βέσοβιτς (86’ Μουγκόσα), Γιόβετιτς, Μπετσιράι, Σάβιτς, Κογιάσεβιτς (74’ Γιόβοβιτς), Σκέκιτς, Στόικοβιτς, Μάρουσιτς.

Армения – Черногория 3:2. Обзор матча. Квалификация ЧМ-2018. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ