aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ«Άκουγε, διάβαζε, αλλά δεν έδινε σημασία»

«Άκουγε, διάβαζε, αλλά δεν έδινε σημασία»

Στην παρασκηνιακή στήλη της σημερινής έκδοσης της εφημερίδας «Goal» Ελλάδος, γίνεται αναφορά στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος απασχολεί συνεχώς του ρεπορτάζ της Ομόνοιας.

Ακολουθεί αυτούσιο το ρεπορτάζ: «Όλο το προηγούμενο διάστημα άκουγε, διάβαζε, αλλά δεν έδινε σημασία… Ο λόγος για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον οποίον οι φήμες ήθελαν να σκέφτεται το μέλλον του σε άλλες ομάδες -ακόμα και εκτός Ελλάδας- όπως για παράδειγμα στην Κύπρο (Ομόνοια) του κολλητού του Νίκου Νταμπίζα.

Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική. Η Βέροια, ακόμη κι αν δεν έπαιρνε άδεια, θα είχε στον πάγκο της τον «Ελέ», ο οποίος είχε δώσει τα χέρια τόσο με τον απερχόμενο Θοδωρή Καρυπίδη όσο και με τον Ζήση Βρύζα που θα τρέξει από δω και πέρα την προσπάθεια.

Εν προκειμένω, είχε συμφωνήσει να πορευτεί με μικρούς η «βασίλισσα» (του αρέσει και του ίδιου να δουλεύει με νέους όπως είχε κάνει και στον Πανιώνιο) και είχε μάλιστα προετοιμαστεί, φτιάχνοντας λίστα με εξελίξιμους ποδοσφαιριστές από τη Football League, οι οποίοι παράλληλα θα έριχναν κατά πολύ και το μπάτζετ της ΠΑΕ. Ούτως ή άλλως, κανένα χαΐρι δεν είδαν φέτος στην Ημαθία και με τα ακριβά συμβόλαια. Ας είναι καλά ο Πανθρακικός και η Καλλονή…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ