aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΟ Λίνεκερ άλλαξε την ατάκα για τους Γερμανούς!

Ο Λίνεκερ άλλαξε την ατάκα για τους Γερμανούς!

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι όπου 22 παίκτες κλωτσάνε μια μπάλα για 90 λεπτά και που στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί», είχε πει κάποτε ο Γκάρι Λίνεκερ, σε μια ατάκα που έχει γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, η εκπληκτική εμφάνιση της Αγγλίας που νίκησε μέσα στην Γερμανία με 3-2, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, τον… ανάγκασε να ανασκευάσει!

Λίγη ώρα μετά το θρίαμβο των συμπατριωτών του στο Βερολίνο, ο 55χρονος σήμερα Λίνεκερ, έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι όπου 22 παίκτες κλωτσάνε μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος οι Γερμανοί χαρίζουν ένα προβάδισμα δύο γκολ!», έγραψε χαριτολογώντας ο Βρετανός άσος, προκαλώντας -όπως είναι φυσικό- «βροχή» σχολίων και αναδημοσιεύσεων της νέας ατάκας του!

Νωρίτερα μάλιστα είχε συγχαρεί και τον Τζέιμι Βάρντι (σ.σ. ισοφάρισε για τους Άγγλους στο 74′) καθώς έγινε ο πρώτος της Λέστερ μετά τον ίδιο που σκοράρει φανέλα της Εθνικής Αγγλίας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ