Ένα κορίτσι σαν τον άνεμο και δακρύζει η Ελλάδα! [video]

Η πρόκρισή της στον τελικό των 100μ. με εμπόδια θεωρείτο επιτυχία και ό,τι ερχόταν θα ήταν καλό. Η Ελληνίδα σπρίντερ, όμως, προσπερνούσε τη μία μετά την άλλη αθλήτρια και έκοψε πρώτη το νήμα, κάνοντας τον ελληνισμό να δακρύσει από χαρά...


Χθες είχε γενέθλια η Βούλα Πατουλίδα, η οποία έγινε 51 χρόνων. Έστω και μια ημέρα αργότερα, αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε τι έκανε αυτή η γυναίκα στις 5 Αυγούστου του 1992 στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης. 

Η πρόκρισή της στον τελικό των 100μ. με εμπόδια θεωρείτο επιτυχία και ό,τι ερχόταν θα ήταν καλό. Η Ελληνίδα σπρίντερ, όμως, προσπερνούσε τη μία μετά την άλλη αθλήτρια και έκοψε πρώτη το νήμα, κάνοντας τον ελληνισμό να δακρύσει από χαρά.

Ήταν το πρώτο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο της Ελλάδας στον στίβο από το 1912!  Λίγα δευτερόλεπτα μετά την κούρσα, έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις και αναφώνησε: «Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο».

Ποιος Έλληνας είδε ζωντανή την κούρσα και την έχει ξεχάσει; Ποιος Έλληνας δεν την είδε και δεν θα ήθελε να τη δει; Το βίντεο, ανατριχιαστικό, τα λέει όλα…

ΜΕΣΩGOAL.COM.CY
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ