Υπογραφές για επαναδιεξαγωγή του Αγγλία-Ισλανδία! (pic)

Ο αυτοσαρκασμός των Άγγλων στην καλύτερη εκδοχή του. Με την εθνική ομάδα να χάνει από αυτή της Ισλανδίας, κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα έντυπο συγκέντρωσης υπογραφών για επαναδιεξαγωγή του ματς, με όρους... δημοψηφίσματος.


Το αποτέλεσμα του… Brexit, είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν υπογραφές στη Μεγάλη Βρετανία με σκοπό την επανάληψη της διαδικασίας του δημοψηφίσματος και την ελπίδα για διαφορετικό αποτέλεσμα.

Είναι μια ηλεκτρονική αίτηση που απευθύνεται στο βρετανικό κοινοβούλιο και με την οποία ζητείται να διοργανωθεί δεύτερο δημοψήφισμα, μετά την ψηφοφορία που υπέδειξε να βγει η Βρετανία από την ΕΕ και η οποία ξεπέρασε τις δύο εκατομμύρια υπογραφές στο Ίντερνετ, όπως αναφέρει ο «Independent».

Με αυτή την την αίτηση ζητείται να πραγματοποιηθεί νέο δημοψήφισμα, αφού στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου κέρδισε το Brexit, μια απόφαση που αφήνει τη χώρα βαθιά διχασμένη. Ωστόσο, διχασμένοι φαίνονται να είναι και οι οπαδοί της εθνικής Αγγλίας, καθώς τα «τρία λιοντάρια» χάνουν από την Ισλανδία (1-2) για τη φάση των «16» του Euro 2016 και βρίσκονται αντιμέτωπα με το φάσμα του αποκλεισμού.

Σε μια επιτυχημένη εκδοχή του αγγλικού αυτοσαρκασμού, έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα, παρόμοια αίτηση που ζητά την επαναδιεξαγωγή της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ισλανδία.  Κάτι το οποίο φυσικά είναι αδύνατον.

parliament

ΠΗΓΗsport24.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ