aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΞεπούλησαν τα παπούτσια του Μπολτ!

Ξεπούλησαν τα παπούτσια του Μπολτ!

Στο Ρίο έδειξε απλά πως δεν έχει αντίπαλο κατακτώντας για τρίτη φορά τρία χρυσά μετάλλια και φτάνοντας συνολικά τα 9 σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Έναν χρόνο πριν και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο του Πεκίνου, ο Γιουσέιν Μπολτ ήταν και πάλι ανίκητος ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε 100, 200 και 4Χ100.

Το νέο βέβαια δεν είναι αυτό, καθώς μιλάμε για τον ανίκητο αθλητή, αλλά το ότι τα παπούτσια που φορούσε στην Κίνα πουλήθηκαν από ιστοσελίδα δημοπρασιών στην απίστευτη τιμή των 16.000 ευρώ. Η ιστοσελίδα στο πρόμο της ανέφερε σχετικά: «Είναι τα παπούτσια που φόρεσε ο Γιουσέιν Μπόλτ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου 2015, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100, 200 και στην σκυταλοδρομία 4χ100», με την δημοπρασία να ξεκινά στις 16:30 της 5ης Αυγούστου ημέρα που ξεκινούσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Αρχικά οι προσφορές είχαν φτάσει τις 3.000 ευρώ, ωστόσο μόλις ο Τζαμαϊκανός έπαιρνε το ένα χρυσό μετά το άλλο άρχισε και η εκτόξευση με την τιμή τελικά να φτάνει τις 16.000 ευρώ, ένα ασύλληπτο ποσό, παρότι μιλάμε για τα παπούτσια του πιο γρήγορου ανθρώπου στον πλανήτη.

bolt shoes 2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ