Βρε, Γουέιν Ρούνεϊ συγκρατήσου… (pics)


Φαίνεται πως η ισοπαλία της Αγγλίας με τη Ρωσία στην πρεμιέρα του EURO έχει προκαλέσει… άγχος στον Γουέιν Ρούνεϊ.

Διότι είναι και αρχηγός, έχει και ευθύνες. Και είπε να πάει να παίξει λίγο γκολφ να ξεσκάσει εν όψει της αναμέτρησης με την Ουαλία και εκεί του ήρθε να… ουρήσει. Και ούρησε. Ναι, ναι, δημόσια και με τους φωτογράφους να τον παρακολουθούν. Δεν μπορεί να μην το ήξερε ο Ρούνεϊ.

Βέβαια, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκανε την ανάγκη μέσα στη μέση στο γήπεδο του γκολφ. Πήγε σε μια άκρη, αλλά τι να το κάνεις. Tα είδαμε (σχεδόν) όλα φόρα παρτίδα. Και δεν είναι ότι δεν ήξερε ότι υπάρχουν φωτογράφοι καθώς κοιτά ευθέως στο φακό!

Κι αφού ξαλάφρωσε, επέστρεψε στο παιχνίδι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα…

Δείτε καρέ καρέ:

pay-wayne-rooney-caught-taking-a-leak-in-the-bushes-while-playing-golf_1pay-wayne-rooney-caught-taking-a-leak-in-the-bushes-while-playing-golf_2pay-wayne-rooney-caught-taking-a-leak-in-the-bushes-while-playing-golf_3pay-wayne-rooney-caught-taking-a-leak-in-the-bushes-while-playing-golf_4pay-wayne-rooney-caught-taking-a-leak-in-the-bushes-while-playing-golf_5pay-wayne-rooney-caught-taking-a-leak-in-the-bushes-while-playing-golf_6pay-wayne-rooney-caught-taking-a-leak-in-the-bushes-while-playing-golf_7

ΠΗΓΗsdna.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ