aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΤο μήνυμα του Μαραντόνα στον Μέσι

Το μήνυμα του Μαραντόνα στον Μέσι

Σχεδόν 24 ώρες μετά τη δήλωση-σοκ του Λιονέλ Μέσι πως αποφάσισε να αποχωρήσει από την εθνική Αργεντινής μετά την ήττα της «αλμπιστελέστε» στον τελικό του Copa America από τη Χιλή (τρίτος σερί χαμένος τελικός για τον «Pulga» και τέταρτος χαμένος συνολικά σε ισάριθμες προσπάθειές του για ένα μεγάλο τρόπαιο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα), ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε θέση και μάλιστα ξεκάθαρη.

Ο κορυφαίος Αργεντινός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και κατά πολλούς ο καλύτερος που ανέδειξε το ποδόσφαιρο στον 20ο αιώνα τάχτηκε υπέρ της παραμονής του Μέσι στην «αλμπισελέστε» και εξέφρασε την πεποίθηση πως ο άσος της Μπαρσελόνα έχει όλα τα φόντα να αναδειχτεί παγκόσμιος πρωταθλητής σε δύο χρόνια από τώρα, στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Ο Λίο πρέπει να συνεχίσει στην εθνική ομάδα. Επειδή έχει να δώσει πολλά και θα πάει στη Ρωσία μέσα σε συνθήκες ώστε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής. Θα ήθελα να του μιλήσω. Τον άφησαν μόνο και εγώ δεν θέλω να τον αφήσω μόνο», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Μαραντόνα στον Μέσι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο Facebook.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Μαραντόνα προσυπέγραφε υπέρ της παραμονής του Μέσι στην εθνική ομάδα μέσω δηλώσεών του στην εφημερίδα της πατρίδας του «Nacion»: «Θα πρέπει να στηριχτεί περισσότερο σε παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να πάει η ομάδα μπροστά και λιγότερους σε εκείνους που λένε ότι πρέπει να φύγουν.

Αυτοί που λένε ότι πρέπει να σταματήσει το κάνουν ώστε να μη δουν σε τι καταστροφή έχει φτάσει το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή. Είμαι πολύ στενοχωρημένος και πολύ θυμωμένος με αυτά που συμβαίνουν στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Έχουμε πιάσει πάτο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ