aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά Κύπρου«Σαμουράι»… επιτέθηκε στον Πέτεφ για την ντροπιαστική ήττα

«Σαμουράι»… επιτέθηκε στον Πέτεφ για την ντροπιαστική ήττα [pics & videos]

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Συνήθως όταν επιστρέφουμε από ένα ταξίδι, στο αεροδρόμιο μας περιμένουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να μας υποδεχθούν και να μας σφιχταγκαλιάσουν.

Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της Εθνικής Βουλγαρίας, Ιβάιλο Πέτεφ, που επέστρεψαν από την Ιαπωνία έχοντας στις… αποσκευές τους δύο ντροπιαστικές ήττες, το 2-7 από την ομάδα του «ανατέλοντος ηλίου» και το 0-4 από τη Δανία!

Την αποστολή των Βούλγαρων περίμενε στο αεροδρόμιο της Σόφιας μια όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη. Ένας δημοσιογράφος ονόματι Μπόμπι Βακλίνοφ φόρεσε στολή σαμουράι και υποδέχθηκε την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρα του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κοροϊδέψει τους διεθνείς παίκτες και τον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ, για την… εντυπωσιακή αποτυχία τους.

Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος «απένειμε» στον Πέτεφ και το βραβείο του «Χρυσού Ασβού», με τον Βούλγαρο τεχνικό να ενοχλείται αρκετά!

Δείτε τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ