Πυρ ομαδόν και απαίτηση για παραίτησή του

Τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου προκάλεσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος φόρεσε φανέλα με την τουρκική ημισέληνο στο στήθος στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ όσων μετέχουν σε συγκέντρωση Ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ στην Κωνσταντινούπολη...

Τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου προκάλεσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος φόρεσε φανέλα με την τουρκική ημισέληνο στο στήθος στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ όσων μετέχουν σε συγκέντρωση Ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ στην Κωνσταντινούπολη.

Προς υπενθύμιση, αναφέρουμε ξανά τα εξής: Η συνάντηση γίνεται στις εγκαταστάσεις των εθνικών ομάδων και συμμετέχουν οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Αλβανίας, της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, της Βουλγαρίας, της «ε/κ διοίκησης της νότιας Κύπρου» (όπως αναφέρεται η Κυπριακή Δημοκρατία), της ΠΓΔΑ (αναφέρεται ως Μακεδονία), του Μαυροβουνίου, της Ρουμανίας, της Ρωσίας, της Σερβίας, της Σλοβενίας και της Ελλάδας.

Επίσης, ο Γ.Γ. της ΟΥΕΦΑ, Θεόδωρος Θεοδωρίδης και αρμόδιοι της ΟΥΕΦΑ. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιορτζίκης δεν πήρε μέρος στον αγώνα. Οι φωτογραφίες του Κουτσοκούμνη με την τουρκική φανέλα προκάλεσαν σάλο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και η θύελλα αντιδράσεων από τους Κύπριους πολίτες είναι τεράστια.

Σχεδόν όλοι ζητούν την παραίτησή του και αντίδραση από τα σωματεία, άλλοι τον βρίζουν, άλλοι διαφοροποιούν το επίθετό του με τουρκικές καταλήξεις. Υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν ότι ως κυπριακή ομοσπονδία δεν θα έπρεπε καν να δεχθεί την πρόσκληση ο Κουτσοκούμνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ