Πρόταση σε Ζλάταν: «Θα σε κάνουμε βασιλιά, δώρο κερκίδα από ΙΚΕΑ»!

Ήταν βέβαιο πως από τη στιγμή που ανακοίνωσε την απόφασή του να μην συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, οι προτάσεις στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα... έπεφταν βροχή.

Διότι ποια ομάδα στον κόσμο δεν θα ήθελε τον Σουηδό επιθετικό; Ρητορική η ερώτηση, η απάντηση είναι ότι απλά δεν υπάρχει ομάδα που να μην θέλει τον Ζλάταν. Επομένως οι προτάσεις υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι ποιος θα κάνει την πιο δελεαστική ώστε να καταφέρει να τον πείσει. 

Η Ροτ Βάις Ομπερχάουζεν, λοιπόν, είπε να δοκιμάσει την τύχη της. Κι αν τους κάτσει; Πρόκειται για ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Γερμανίας, που απέστειλε γραπτώς στον Σουηδό άσο την προσφορά της.

«Ο αθλητικός διευθυντής Φρανκ Κόντνι αναζητά έναν επιθετικό και ενημερώθηκε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ελεύθερος» αναφέρεται στην επιστολή και στη συνέχεια παρουσιάζονται αναλυτικά όσα δίνει η γερμανική ομάδα για να πάρει τον Ιμπραΐμοβιτς.

Έχουμε και λέμε: 

– Η πόλη Ομπερχάουζεν θα υιοθετήσει τη μοναρχία και πρώτος βασιλιάς της θα είναι ο Ιμπραΐμοβιτς.

-Η έδρα μας θα μετονομαστεί από Κόνιγκ Πίλσενερ σε Ιμπραΐμοβιτς Πίλσενερ

-Η καινούργια εξέδρα θα κατασκευαστεί από την εταιρεία ΙΚΕΑ.

-Το κυλικείο στο γήπεδο θα σερβίρει μόνο σουηδικό φαγητό.

-Η Έμπερτμπαντ, η πισίνα που έχει κλείσει από το 1983, θα ανοίξει ξανά, θα την γεμίσουμε με νερό ώστε ο Ιμπραΐμοβιτς να κολυμπά όταν επιθυμεί.

Η πρόταση, λοιπόν, είναι πολύ σοβαρή και μένει να δούμε την απάντηση του τρελο – Ζλάταν.

ΠΗΓΗsdna.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ