aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠαν.Συ.Φι. Τακτακαλάς 1931: «Μόνο περηφάνια»

Παν.Συ.Φι. Τακτακαλάς 1931: «Μόνο περηφάνια»

Μέσω ανακοίνωσής του, ο Παν.Συ.Φι. Τακτακαλάς 1931 αναφέρεται στην ομάδα του και όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Μόνο περηφάνια γι’ αυτή την ομάδα και αυτό τον κόσμο. Περήφανοι γιατί αυτή η ομάδα κατάφερε να μετατρέψει σε ντέρμπυ το παιχνίδι απέναντι στην “εταιρεία” με τον (τουλάχιστον 30 φορές) πολλαπλάσιο προυπολογισμό, και να την αναγκάζει να γίνει 90+5 για να πανηγύρισει έξαλλα μια κατά τ’ άλλα προδιαγραφόμενη και άνετη νίκη.

Περήφανοι γιατί σήμερα αδέρφια, για 90’ λεπτά το μόνο που ακουγόταν ήταν οι φωνές και το τραγούδι μας για την αρρώστια μας, απέναντι σ’ αυτούς που έχουν καλομάθει απο τις συνεχόμενες χαρές και επιτυχίες τους τα τελευταία χρόνια. Η παραμονή αδέρφια είναι δική μας. Πιστέψτε το όλοι γιατί θα το αποδείξουμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους το επόμενο δίμηνο.

Υ.γ. Η ανακοίνωση δεν αναφέρεται σε κανένα οργανωμένο οπαδό του ΑΠΟΕΛ,παρά όσους βρίσκονταν στο γήπεδο. ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ. ΓΙΑ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, 1931».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ