aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟύτε η δίκη της Νυρεμβέργης να ήταν…

Ούτε η δίκη της Νυρεμβέργης να ήταν…

Τέσσερις χιλιάδες τετρακόσιες δεκαπέντε λέξεις (4415) χρειάστηκε προχθές βράδυ ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης για να ανακοινώσει τις αποφάσεις του!

Αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιόν του, επέβαλε ποινές, στην πλειονότητά τους πρόστιμα. Τέσσερις χιλιάδες τετρακόσιες δεκαπέντε λέξεις μόνο καταγγελίες και αποφάσεις σε μία μόνο συνεδρία!

Στη δίκη της Νυρεμβέργης με κατηγορούμενους τους εγκληματίες πολέμου και οκτώ ναζιστικές οργανώσεις και με το Δικαστήριο να συνεδριάζει επί ένα χρόνο περίπου (από τις 20 Νοεμβρίου του 1945 μέχρι την 1η Οκτωβρίου 1946), ενδεχομένως η απόφαση να ήταν πιο μικρή…

Ο Βρυωνίδης τη δουλειά του κάνει, αλλά τόσοι πολλοί παρανομούντες σε μία μόνο αγωνιστική; Δεν γίνεται ρε παιδιά. Η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή, βέβαια, αφορά στο ύψος του τζίρου από τα πρόστιμα. Πρέπει να εκτοξεύτηκε στα ύψη!

Υ.Γ: Αφιερωμένη στην… ποδοσφαιρική δικαιοσύνη σήμερα η στήλη. Με τη σημείωση ότι «θα βρεις δικαιοσύνη στον άλλο κόσμο. Σ’ αυτή τη ζωή έχουμε μόνο νόμους». Κι επίσης «το να περιμένεις να σου φερθεί ο κόσμος δίκαια επειδή είσαι καλός άνθρωπος, είναι σαν να περιμένεις να μη σου επιτεθεί ο ταύρος επειδή είσαι χορτοφάγος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ