aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουLove story στη Βουλή με... «Αθλητική Κυριακή»!

Love story στη Βουλή με… «Αθλητική Κυριακή»!

Ένας απροσδόκητος έρωτας, αλλά με μια πορεία ζωής και πολιτικής δράσης του ζευγαριού προδιαγεγραμμένη, ακριβώς για να τον συναντήσουν, γεννήθηκε στα έδρανα της Βουλής.

Η βουλευτίνα της Ν.Δ. και δημοφιλής πρώην παρουσιάστρια της «Αθλητικής Κυριακής» στην ΕΡΤ, Άννα Καραμανλή, και ο «γαλάζιος» πρώην υπουργός Κωστής Μουσουρούλης εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι και ζουν έναν παράφορο, αλλά και διακριτικό έρωτα.

Η κοινή τους πολιτική δράση, με σημείο αναφοράς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η γνωριμία τους στη Βουλή, αλλά και οι προσδοκίες για την πολιτική τους πορεία τούς έφεραν κοντά και η συνεργασία τους εξελίχθηκε μετά από καιρό σε στενή φιλία, που οδήγησε στον έρωτα.

Το ζευγάρι εδώ και καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», είχε αποφασίσει να ζήσει μαζί και πλέον μοιράζεται την ίδια στέγη, στο σπίτι της βουλευτίνας της Ν.Δ. στην Κηφισιά. Μακριά από εντάσεις και δημοσιότητα, Αννα Καραμανλή και Κωστής Μουσουρούλης απολαμβάνουν μια κοινή πορεία.

Και οι δύο προέρχονται από γάμους που δεν ευδοκίμησαν και μετά το διαζύγιό τους, αποφάσισαν να φτιάξουν ξανά τη ζωή τους, διατηρώντας ωστόσο χαμηλό προφίλ, στοιχείο που τους χαρακτηρίζει και στην προσωπική τους ζωή, αλλά και ως πολιτικές προσωπικότητες, καθώς πάντα φρόντιζαν μέσα από επιχειρήματα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και όχι από εκρήξεις.

Η Θεσσαλονικιά Άννα Καραμανλή, μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στη Βουλή, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον πρώην υπουργό και πρώην βουλευτή Χίου Κωστή Μουσουρούλη, ο οποίος μετά από δύο χρόνια στα βουλευτικά έδρανα παραιτήθηκε, θέτοντας υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή το 2014.

Ωστόσο δεν εξελέγη και σήμερα έχει επιστρέψει στην οργανική του θέση, ως στελέχους της Κομισιόν, με ένα διάλειμμα από τις 28 Αυγούστου 2015 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου, οπότε θήτευσε ως αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση της Βασιλικής Θάνου, έως τη διενέργεια των εκλογών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ