«Κόμπε άντε γαμ..ου, άσε ήσυχες τις λευκές γυναίκες»

Ποιος είπε ότι όλος ο πλανήτης τον αποθέωσε;

Apr 13, 2016; Los Angeles, CA, USA; Los Angeles Lakers forward Kobe Bryant (24) waves to the Staples Center crowd as he leaves the game against the Utah Jazz in the closing seconds. Bryant scored 60 points in the final game of his career. Mandatory Credit: Robert Hanashiro-USA TODAY Sports

Ποιος είπε ότι όλος ο πλανήτης αποθέωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης τον Κόμπε Μπράιαντ που αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Υπήρχαν και κάποιοι που του… έσυραν τα εξ αμάξης για τους δικούς τους λόγους. Όπως ένας πρώην φανατικός οπαδός του, ο οποίος τον πέρασε γενεές 14.

«Λοιπόν, ο λόγος που σε μισώ είναι ο εξής: Το 2001, όταν αντιμετωπίσατε τους Γκρίζλις για πρώτη φορά στο ”Πίραμιντ”, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που θα σε έβλεπα να παίζεις. Στο τέλος έδωσα το χέρι μου στον Σακ, τον Σο, τον Φοξ και όταν ήρθες εσύ σου είπα: ”Κόμπε, καλό ματς”. Εσύ με κοίταξες και μου είπες: ”Αντε γ…ου, μικρέ!”», δηλώνει αρχικά ο πρώην οπαδός του Μπράιαντ και καταλήγει:

«Το αίμα μέσα μου έβρασε! Γύρισα σπίτι και έκαψα όλα μου τα πράγματα με το όνομα, το πρόσωπό σου ή το σήμα των Λέικερς. Από τότε μισώ τους Λέικερς. Αν ο διάολος είχε μια ομάδα στο ΝΒΑ, θα υποστήριζα εκείνη περισσότερο από εσάς. Λοιπόν, άντε γ…σου, τώρα και άσε ήσυχες τις λευκές γυναίκες»!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ