aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουH καυτή φωτογράφηση της Αλέξις Ρεν (pics)

H καυτή φωτογράφηση της Αλέξις Ρεν (pics)

Η Alexis Ren, είναι η πιο σέξι πρωτοεμφανιζόμενη για το φετινό τεύχος του Sports Illustrated στο τεύχος με τα μαγιό. Η «rookie of the year», όπως ονομάζει τα δροσερά του κορίτσια το περιοδικό, ψηφίστηκε από το κοινό και μάλιστα βγήκε πρώτη με μεγάλη διαφορά. Η φωτογράφιση της εκρηκτικής Alexis πραγματοποιήθηκε πριν μερικούς μήνες και δόθηκε αυτές τις ημέρες στη δημοσιότητα.

Όπως θα δείτε, η Alexis ζαλίζει με τις μπαλετικές της φιγούρες στην αμμουδιά και τα γραμμωμένα της οπίσθια που φαίνονται να είναι στα καλύτερα τους! Η 21χρονη έχει γίνει γνωστή για δύο πολύ… σημαντικούς λόγους. Για τις σπουδές της στο μπαλέτο, αλλά και για τα οπίσθια της που έχουν γίνει η απόλυτη φαντασίωση του αντρικού κοινού.

Αν και έχει δώσει τα… διαπιστευτήρια της τα τελευταία δύο χρόνια, η Alexis Ren ποζάρει στις σελίδες του διάσημου περιοδικού ως rookie of the year, δηλαδή ως πρωτοεμφανιζόμενη της χρονιάς γιατί το αναγνωστικό κοινό δεν χορταίνει να τη βλέπει.

inner

inner

inner

inner

inner

 

inner

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ