aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Γορίλας» τερμάτισε τον μαραθώνιο Λονδίνου 6 ημέρες μετά (vid & pics)

«Γορίλας» τερμάτισε τον μαραθώνιο Λονδίνου 6 ημέρες μετά (vid & pics)

Ένας Άγγλος αστυνομικός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και το κατάφερε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ο Τομ Χάρισον φορώντας κοστούμι γορίλα, πήρε μέρος στον περίφημο μαραθώνιο του Λονδίνου, φθάνοντας στη γραμμή τερματισμού, έξι ημέρες μετά τη διεξαγωγή του αγώνα!

Ο Χάρισον, ο «Μr Gorilla», στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, μάζεψε 26,000 λίρες για τον οργανισμό «Gorilla», που δίνει αγώνα για τη διατήρηση των γορίλλων σε χώρες όπως η Ρουάντα και η Ουγκάντα.βΟ 41χρονος Λονδρέζος βρέθηκε κανονικά στην εκκίνηση του αγώνα την Κυριακή (23/4) και κάλυψε τα 42.195μ (26.2 μίλια) της διαδρομής το Σάββατο (29/4).

Ο Χάρισον έτρεξε, περπάτησε, κάλυψε τέλος πάντων, τη διαδρομή τμηματικά σε 10 με 12 ώρες, καλύπτοντας 4.2 μίλια την ημέρα. Τα βράδια κοιμόταν σε σπίτια φίλων του κατά μήκος της μαραθώνιας διαδρομής, ενώ έφθασε στο σημείο τερματισμού, απέναντι από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μαζί με τους δύο γιους του, χτυπώντας με τα χέρια του το στήθος του.

Σαν πραγματικός «Μr Gorilla».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ