aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΈγινε μητέρα η Σερένα Γουίλιαμς

Έγινε μητέρα η Σερένα Γουίλιαμς

Ένα υπέροχο και υγιέστατο κοριτσάκι γέννησε η Σερένα Γουίλιαμς. Η 35χρονη τενίστρια και κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam έγινε μητέρα και όπως αναφέρουν τα πρακτορεία ειδήσεων, είχε επιλέξει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Αλέξις Οχανίνα να μην μάθουν το φύλο του μωρού μέχρι την τελευταία στιγμή κι έτσι να ζήσουν την έκπληξη τη στιγμή της γέννησης. 

Το ευχάριστο νέο έγινε αμέσως γνωστό και τα social media πλημμύρισαν από ευχές προς την Σερένα, τόσο από τον κόσμο του τένις και τον κόσμο των celebrities, όσο και από τον απλό κόσμο και τους θαυμαστές της.

Για τελευταία φορά η Σερένα Γουίλιαμς αγωνίστηκε στο Αυστραλιανό όπεν και όπως είπε αργότερα η ίδια, ήταν ήδη λίγων εβδομάδων έγκυος. Όμως κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο στον τελικό απέναντι στην αδελφή της Βένους και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ στους επτά αγώνες του τουρνουά. Τώρα έχει δηλώσει πως στο Αυστραλιανό όπεν τον Ιανουάριο σκοπεύει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να υπερασπιστεί τον τίτλο της, αν φυσικά όλα πάνε καλά έως τότε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ