Εδώ υπάρχει, ένας έρωτας μεγάλος!

Είναι μαζί σχεδόν επτά χρόνια και ενωμένοι με τα δεσμά του γάμου ακριβώς μια διετία. Ο Μάρκους Μπεργκ και η σύντροφος της ζωής του Ζοζεφίν Ρίνγκμπλομ συμπλήρωσαν χθες δύο χρόνια παντρεμένοι, όμως δεν το γιόρτασαν από κοντά, αλλά εξ αποστάσεως, ελέω Euro.

Βρήκαν, εντούτοις, τον τρόπο να εκφράσουν την αγάπη τους ο ένας προς τον άλλον (και) μέσω του Instagram, με αφιερώσεις που ανέβασαν για τον έρωτά τους.

Την αρχή έκανε η Ζοζεφίν, που έγραψε «πριν από δύο χρόνια είπα «δέχομαι» στον άντρα που μου κόβει την ανάσα. Κάθε μέρα. Ο τρόπος που με κάνεις να αισθάνομαι δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια και κάθε φορά που σε κοιτάζω στέκομαι για να ανασάνω λίγο. Κάποιες φορές χρειάζεται να τσιμπηθώ για να δω αν είναι πραγματικότητα. Το να περνώ τη ζωή μου μαζί σου και με τα παιδιά μας είναι περισσότερα από όσα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ. Με έχεις κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στη γη. Ευτυχισμένη δεύτερη επέτειο, αγάπη μου. Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια μαζί σου».

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και της εθνικής Σουηδίας απάντησε αμέσως με δικό του μήνυμα: «Δύο χρόνια παντρεμένος με αυτό το κορίτσι. Από την πρώτη φορά που σε είδα, η αγάπη μου για σένα δυναμώνει όλο και περισσότερο. Ολος μου ο εαυτός σε αγαπά».