aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑDorians Challenge: Έγινε η παρουσίαση του πρώτου εμποδίου (pics)

Dorians Challenge: Έγινε η παρουσίαση του πρώτου εμποδίου (pics)

Το Dorians Challenge παρουσίασε μέσω της ιστοσελίδας του και των κοινωνικών δικτύων το πρώτο από τα τεχνητά εμπόδια της πρώτης διοργάνωσης.

Εμπνευσμένο από το Ηφαίστειο της Θύρας, το «Thera Erupts» αποτελεί μια από τις δοκιμασίες παγκόσμιας πρώτης παρουσίασης των διοργανωτών. Για προσπέλαση του εμποδίου, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συρθούν μέσω υπόγειου χαρακώματος στο εσωτερικό του, να αναρριχηθούν στην κορυφή του ύψους 6 μέτρων και ακολούθως να καταρριχηθούν στη βάση χρησιμοποιώντας το δικτύωμα κλίσης 50 μοιρών.

Το «Thera Erupts» πέραν από μια επιβλητική κατασκευή περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που ενισχύουν την πρωτοτυπία της δοκιμασίας και το βαθμό δυσκολίας εκτέλεσής του. Όπως οι διοργανωτές της εκδήλωσης αποκαλύπτουν, στο εσωτερικό της κατασκευής θα τοποθετηθεί μηχανή παραγωγής βιολογικού καπνού που θα δίνει το αίσθημα ενεργού ηφαιστείου ενώ θα μειώνει τον βαθμό ορατότητας.

Το σχεδιασμό του «Thera Erupts» και των άλλων δοκιμασιών έχει αναλάβει ομάδα επαγγελματιών με εμπειρία στην κατασκευή ίδιων και παρόμοιων έργων. Τα τεχνητά εμπόδια κατασκευάζονται με τα πλέον ασφαλή και ανθεκτικά υλικά ακολουθώντας αυστηρά τις προδιαγραφές του Συστήματος Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ΕΛΟΤ1801.

Την κατασκευή των δικτυωμάτων αναρρίχησης και καταρρίχησης έχει αναλάβει η εταιρεία η οποία προμηθεύει τις ειδικές δυνάμεις του Αμερικανικού στρατού και τους μεγαλύτερους διοργανωτές αγώνων με δοκιμασίες.

Το Dorians Challenge θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου στον Κόρνο και υπόσχεται να είναι η μεγαλύτερη πρόκληση αντοχής, δύναμης και ομαδικής συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο. Η προπώληση των εισιτηρίων για συμμετοχή στο Dorians Challenge πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας www.dorianschallenge.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ