aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΔεν προτίμησαν τον Ιβάν

Δεν προτίμησαν τον Ιβάν

Η επιστροφή του Μπρένταν Ρότζερς στους πάγκους είναι γεγονός, καθώς ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ, ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Σέλτικ και θα αντικαταστήσει τον Ρόνι Ντέιλα.

Ο 43χρονος Βορειοιρλανδός τεχνικός προτιμήθηκε αντί του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για να αναλάβουν τους «Κέλτες», και έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο έναντι του ποσού του 1,7 εκατομμυρίων λιρών και έγινε ο πλέον ακριβοπληρωμένος προπονητής της Σκοτσέζικης Premiership.

«Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που θα βρεθώ στον πάγκο της Σέλτικ. Πρόκειται για μια τεράστια τιμή προς το πρόσωπο μου. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμένα, να αποτελέσω μέλος μίας τεράστιας ομάδας όπως η Σέλτικ. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα» τονίζει ο Ρότζερς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Και προσθέτει: «Θα δώσω τα πάντα για να απολαύσουν οι οπαδοί μας, όμορφο ποδόσφαιρο και πολλές νίκες. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας πλήθος τίτλων (σ.σ: πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα). Ο στόχος μου, φυσικά, είναι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς εντός Σκοτίας και παράλληλά να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Φυσικά και γνωρίζω την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της Σέλτικ και μπορώ να τους υποσχεθώ ένα πράγμα. Θα κάνω ότι μπορώ για να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ