aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

2575 μπάλες από την ΚΟΠ

Η ΚΟΠ θα μοιράσει 2575 μπάλες στις ομάδες που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ περιόδου 2017-18. Συγκεκριμένα, η κάθε ομάδα που συμμετέχει στα Πρωταθλήματα, δικαιούται 5 μπάλες.

Η τελετή παράδοσης των μπαλών θα γίνει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 στις 11:00 το πρωί στο Συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, στην παρουσία του Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΟΠ, Προέδρου της Επιτροπής Grassroots Γιώργου Κούμα.

Η ΚΟΠ προσκαλεί τα Σωματεία να εκπροσωπηθούν στην εκδήλωση για να παραλάβουν τις μπάλες τους. Ήδη, έχει σταλεί σχετική εγκύκλιος σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ.

Η ΚΟΠ τονίζει ότι δεν θα δοθούν μπάλες εκτός από την πιο πάνω ημερομηνία, ως εκ τούτου τα Σωματεία / Ιδιωτικές Ακαδημίες καλούνται να εκπροσωπηθούν στην εκδήλωση.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, θα γίνει επίσης και η κοπή της Βασιλόπιττας των Ακαδημιών και θα δοθούν δώρα στις τυχερές Ακαδημίες.

Πρωταθλήματα Grassroots ΠΟΑ 2017-2018

Τα Πρωταθλήματα Grassroots είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της ΚΟΠ, όσον αφορά τη μαζικότητα της συμμετοχής.  Συμμετέχουν 518 ομάδες, με περίπου 8000 παιδιά να αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο.

Διοργανώνονται 50 Πρωταθλήματα σε όλη την Κύπρο για παιδιά από 5 μέχρι 13 ετών. Διεξάγονται 250 αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο, δηλαδή 1000 αγώνες το μήνα για 7 μήνες. Όλα τα έξοδα για τη διεξαγωγή των αγώνων καλύπτονται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου

Η ΚΟΠ χρησιμοποιεί για τα Πρωταθλήματα 35 αθλητικούς χώρους στις επαρχίες, Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου.

Χορηγός των Πρωταθλημάτων είναι ο Παγκύπριος Οργανισμός Αγελαδοτρόφων (ΠΟΑ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ