aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μεγάλη προσφορά

Η µεγάλη προσφορά της PrimeTel, για τους υποστηρικτές του Θρύλου!

Απόλλωνας και PrimeTel, συνδέονται µε µια µακροχρόνια συνεργασία. Στόχος και των δύο µερών ήταν πάντα η συνεργασία αυτή να είναι γόνιµη και δηµιουργική προς όφελος πρώτα και κύρια του µεγάλου κόσµου του Απόλλωνα!

Όπως ανακοινώθηκε και στην δηµοσιογραφική διάσκεψη που διοργάνωσε ο Απόλλωνας για τα εισιτήρια της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017, η PrimeTel έχει διαµορφώσει φέτος ειδικές προσφορές στα προγράµµατακινητής τηλεφωνίας, που επιτρέπουν στους οπαδούς της οµάδας να αποκτήσουν το διαρκείας τους αξίας €210 ακόμη και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Το µόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες της οµάδας, είναι να µεταφέρουν τον αριθµό τους σε κάποιο από τα Unlimited προγράµµατα Κινητής της PrimeTel!

Η προσφορά της PrimeTel, απευθύνεται σε συνδρομητές που θα μεταφέρουν υφιστάμενο ενεργό αριθµό συµβολαίου κινητής τηλεφωνίας σε οποιοδήποτε από τα Unlimited προγράµµατα Κινητής της PrimeTel µε 24µηνη δέσµευση και αφορά εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2016-2017.

Οι φίλοι του Απόλλωνα θα πρέπει απλά να επισκεφθούν ένα από τα καταστήµατα της PrimeTel ή να στείλουν ΔΩΡΕΑΝ µήνυµα στο 8585 και θα φροντίσουµε για όλα εµείς!

apollon_primetel

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ