«Πόλεμος» για τα μάτια του (ακριβού) Σισοκό!

Πρόσφατο δημοσίευμα ελλαδικής αθλητικής ιστοσελίδας ανέφερε ότι ο Αμπντούλ Σισοκό έχει προταθεί στον ΑΠΟΕΛ από ατζέντηδες που «εξουσιοδοτήθηκαν» από τον εκπρόσωπο του παίκτη, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε ούτε διαψεύστηκε από τα επίσημα χείλη των γαλαζοκιτρίνων.

Και να ισχύει, όμως, κάτι τέτοιο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον δούμε να κατηφορίζει στην Κύπρο για δύο λόγους:

Α) Ο παίκτης «ψάχνει» ένα συμβόλαιο ύψους περίπου 600.000 ευρώ κάτι που σίγουρα ο ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να του προσφέρει.

Β) Ο Σισοκό προτάθηκε κι ενδιαφέρει τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον ΠΑΟΚ, που δεν αποκλείεται να μπουν στα… χαρακώματα γι’ αυτόν, εάν μία εκ των δύο ομάδων δεν… υποχωρήσει.

Το Who is Who του Αμπντούλ Σισοκό

Πρόκειται 26χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη Μαγιόρκα και το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε. Ο Σισοκό έχει γεννηθεί στη Γαλλία αλλά η καταγωγή του είναι από το Μάλι. Άρχισε την καριέρα του από την Τρουά και από το καλοκαίρι του 2011 τα δικαιώματα του ανήκαν στην Ουντινέζε.

Στην ιταλική ομάδα ποτέ δεν βρήκε χώρο και άρχισε να παραχωρείται δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Μπρεστ, Έρκουλες, Γρανάδα ήταν οι τρεις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε πριν πάει το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος στη Μαγιόρκα υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ