Ο Κοσόφσκι η Κοπεγχάγη και ο Ιβάν

Ο Πολωνός πρώην διεθνής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, θυμήθηκε και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την πρόκριση επί της Κοπεγχάγης, αλλά και τα ανεκπλήρωτα όνειρα του...

Μέσα από μια κουβέντα με τον Καμίλ Κοσόφσκι, ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο ΑΠΟΕΛ. Ο Πολωνός πρώην διεθνής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, θυμήθηκε και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την πρόκριση επί της Κοπεγχάγης, αλλά και τα ανεκπλήρωτα όνειρα του.

Όταν ρωτήθηκε για το πιο σημαντικό γκολ που πέτυχε στην καριέρα του η απάντηση του δεν μπορούσε να είναι άλλη από, «το γκολ εναντίον της Κοπεγχάγης, αφού χάρις σ’ αυτό μπήκαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που ήταν και το όνειρό μου».

Για τον καλύτερο προπονητή με τον οποίο δούλεψε είπε: «Συνεργάστηκα τον Χάρι Ρέτναπ, τον Έρικ Γκέρετς, τον Χένρικ Κάσπερτζακ, αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δύσκολο να διαλέξω έναν και ακόμα πιο δύσκολο να τους συγκρίνω».

Όσο για τα ανεκπλήρωτα του όνειρα ανέφερε, «που δεν κατέκτησα το Τσάμπιονς Λιγκ και που δεν πήρα κάποιο μετάλλιο με την Πολωνία σε Μουντιάλ».

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ