aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η πιο «hot» οπαδός του ΑΠΟΕΛ! [pics & video]

Πως στο καλό γίνεται να πηγαίνεις στο γήπεδο και αντί να παρακολουθείς την αναμέτρηση της ομάδας σου, εσύ να έχεις στραμμένο το βλέμμα σου αλλού;

Αυτή την ερώτηση μπορούν εύκολα να την απαντήσουν οι (άνδρες) οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι… στραβολαιμιάζουν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους. Και γι’ αυτό ευθύνεται φυσικά (και αποκλειστικά) η Ιωάννα Μπουλιέρη, που όποτε δηλώνει «παρούσα» στο ΓΣΠ, καταφέρνει να τραβάει πάνω της τα ανδρικά βλέμματα.

Και όχι άδικα, αφού διαθέτει όλα εκείνα τα βασικά χαρακτηριστικά που δεν την αφήνουν να περάσει απαρατήρητη. Όπως έγινε και στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, με τον φωτογραφικό φακό να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω της.

Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή είναι ίσως η πιο όμορφη οπαδός του ΑΠΟΕΛ και αδιαμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες παρουσίες που έχουμε δει στις κυπριακές εξέδρες! Για όσους δεν την γνωρίζουν, να πούμε ότι η Ιωάννα σπουδάζει στη χώρα μας και παράλληλα κάνει καριέρα ως μοντέλου.

Της αρέσουν τα ταξίδια και λατρεύει τη γυμναστική. Πώς νομίζετε ότι έφτιαξε το τέλειο κορμί της; (σ.σ. βλέπε φωτογραφίες κάτω από το βίντεο που ακολουθεί)

Η Ιωάννα είναι η πρωταγωνίστρια στο Video clip του τραγουδιού «No Matter What», που μόλις κυκλοφόρησε και μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα κατάφερε να ξεπεράσει τις 360.000 views!

Υπόλοιπες Φωτογραφίες:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ