aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η ελληνική…ρεβάνς

Τι σου είναι όμως η μπάλα. Απρόβλεπτη μέχρι το «μεδούλι»! Κι όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η «στρογγυλή θεά».

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν που ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε ξεροσταλιάσει να περιμένει με αγωνία της κλήση της Ενωσης και μάλιστα σύμφωνα με τον αστικό μύθο, υπήρξε τότε και μια κουβέντα φιλολογικού περιεχομένου του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Γεωργιανό τεχνικό.

Από την στιγμή όμως που η Ενωση αποφάσισε να ανανεώσει την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Τραϊανού Δέλλα δεν υπήρξε επί της ουσίας κανένα θέμα.

Μια δεύτερη επαφή – made in Greece – προέκυψε στην πορεία για τον κόουτς αυτή την φορά με την ΕΠΟ.

Ο Κετσπάγια βαρέθηκε να περιμένει στο ακουστικό την κλήση των αξιωματούχων της ελληνικής ομοσπονδίας για την μεταξύ τους συνεργασία από το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή (για την μετά Ρανιέρι εποχή) κι έτσι έστριψε το τιμόνι προς το «νησί της Αφροδίτης» για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

Ο 48χρονος τεχνικός έριξε άγκυρα στο νησί, 6,5 χρόνια μετά την λύση της συνεργασίας του με την Ανόρθωση και εσχάτως, ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τα άλλα παιδιά της ΑΕΚ για την προοπτική της επιστροφής με το προπονητικό κοστούμι στην Ενωση, με την μεταξύ τους συμφωνία να κλείνει για τα δύο επόμενα χρόνια.

Κάτι που πέραν όλων των άλλων θα δώσει την ευκαιρία στον κόουτς Κετσπάγια να θυμίσει στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία, πως δεν του άξιζε να μείνει μόλις για έξι όλα και όλα παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού την σεζόν 2009-10 αποχωρώντας αήττητος (πέντε νίκες, μία ισοπαλία) απ΄ το λιμάνι. Να τα θυμόμαστε κι αυτά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ