Δυναμικός και «καρτάκιας» ο υποψήφιος για την ΑΕΛ

Αυτός ο Αντίλσον Κάρλος Ταβάρες Φίλιο, άλλως Γκοϊάνο, που φέρεται να παρακολούθησε ο Πάμπος Χριστοδούλου για λογαριασμό της ΑΕΛ στην αναμέτρηση της Αρούκα με τη Ρίο Άβε, έχει και μία αξιοπρόσεκτη πρωτιά.

Σε 23 αγώνες στην τρέχουσα σεζόν στην Πορτογαλία, εκ των οποίων μόνο οι 11 ως βασικός, «κιτρινίστηκε» 11 φορές!

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται σε μία ζόρικη θέση, όπως είναι αυτή του αμυντικού χαφ, αλλά όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν διστάζει να βάλει το πόδι του (και το κεφάλι του όπως φαίνεται και στη φωτογραφία) στη φωτιά. Όπως και να το κάνουμε 11 κίτρινες σε μία σεζόν είναι πολλές… Κι η σεζόν στην Πορτογαλία έχει άλλα έξι ματς μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Πάμπος Χριστοδούλου συνάντησε κι ένα παλιό γνώριμό μας, τον Λίτο Βιντιγκάλ, ο οποίος είχε ένα γρήγορο πέρασμα από ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2013, αλλά δεν έπιασε. Ο Βιντιγκάλ μία χαρά την πάει φέτος την Αρούκα, αφού είναι στην 5η θέση και διεκδικεί με αξιώσεις ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ένα από τα ατού του είναι το πάθος των παικτών του, αφού εκτός από τον κορυφαίο «καρτάκια» Γκοϊάνο που αντίκρισε φέτος 11 κίτρινες, στην ομάδα του παίζουν οι Νούνο Κοέλιο και Νταβίντ Σιμάο που κιτρινίστηκαν 9 φορές και τον Ούγκο Μπάστο με 8.