Λύνονται οι εκκρεμότητες;

“Εβδομάδα εξελίξεων φαντάζει να είναι η εβδομάδα που μπήκε από σήμερα (13/6) για την ομάδα του Απόλλωνα”, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα apollon365.com και προσθέτει:

“Εκκρεμότητες υπάρχουν και ίσως ξεκαθαρίσουν λίαν συντόμως. Πρώτιστο θέμα η επίσημη ανακοίνωση της παραμονής του Ζοάο Πέδρο αφού ο ποδοσφαιριστής πήρε την ελευθέρα του και αναμένεται να αποσταλεί στα γραφεία της εταιρείας για την επίσημη ανακοίνωση.

Από κει και πέρα ίσως ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Φρέιρε στην ομάδα μας αφού αναμένονται οι τελικές διεργασίες. Το θέμα με τον Πίεχ παίρνει όπως όλα δείχνουν το δρόμο του, αφού ο παίκτης συμφώνησε με την ομάδα μας και αναμένεται το ξεκαθάρισμα από τη Λέγκια με την ελευθέρα του.

Πλην των τριών περιπτώσεων ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται και ίσως προκύψουν ανακοινώσεις αφού ανεπίσημα την άλλη Δευτέρα (20/6) ξεκινούν τα εργομετρικά τεστ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει κλείσει σχεδόν το ρόστερ, αφού την 1η Ιουλίου θα είναι η επίσημη παρουσίαση στο Λανίτειο!”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ