aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚα(ε)λά μπάνια σκουλήκια!

Κα(ε)λά μπάνια σκουλήκια!

Με δεύτερη νίκη αυτή τη φορά με 1-0 ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη και τη πρόκριση απέναντι στους ανύπαρκτους της πόλης που σήμερα έδωσαν το τελευταίο τους παιχνίδι για τη φετινή χρονιά και πλέον μπορούν να αρχίσουν και επίσημα τα μπάνια τους.

Η ομάδα μας μέσα από τα δύο παιχνίδια πήρε αυτό που ήθελε και πλέον βρίσκετε στα ημιτελικά του κυπέλλου αναμένοντας τον επόμενο αντίπαλο.

Το παιχνίδι

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα παίζοντας ανοιχτό ποδόσφαιρο με σκοπό να κάνει το δικό της παιχνίδι και όχι να κλειστεί πίσω για να κρατήσει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Όπως ήταν αναμενόμενο η αντίπαλος ήταν αυτή που καιγόταν για το γκολ όμως ο Απόλλωνας έψαξε να δημιουργήσει τις δικές του ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ ούτως ώστε να “σκοτώσει” την υπόθεση πρόκρισης από νωρίς. Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου ενώ υπήρχαν και αρκετά λάθη από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία με την ομάδα μας να βρίσκεται 45 λεπτά μακριά από τη πρόκριση.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας όχι μόνο δεν κλείστηκε πίσω αλλά ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 47′ μετά από σουτ του Ελίζιο ενώ στο δεκάλεπτο από το 55′ μέχρι το 65′ ο Απόλλωνας έχασε 4 ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ με αποκορύφωμα τα σουτ των Παπουλή και Γκιέ στο 55′ και 61′ όπου ο Ντεγκρά κράτησε την εστία του ανέπαφη. Στο επόμενο 15λεπτο η ομάδα μας οπισθοχώρησε με την αντίπαλο να προσπαθεί να βάζει πίεση στην εστία του Βάλε όμως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας διαχειρίστηκαν πολύ σωστά αυτή τη πίεση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και πάλι ο Απόλλωνας είχε το πρώτο λόγο αφού δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Στο 93′ ήρθε και το γκολ από το Γουίλερ που σκότωσε τις μηδαμινές ελπίδες που υπήρχαν για την αντίπαλο, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα μας.

Φάσεις και Γκολ
Α’ ημίχρονο
6′ σέντρα του Βασιλείου, η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ
7′ ο Γκιέ προσπάθησε με γυριστό σουτ να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα αλλά αυτή πέρασε έξω
10′ σουτ του Ντα Σίλβα, η μπάλα θα περάσει άουτ
24′ δυνατό σουτ του Βασιλείου, η μπάλα θα περάσει έξω

Β’ ημίχρονο
47′ σουτ του Ελίζιο, η μπάλα πέρασε άουτ
53′ σουτ του Σλάβτσεφ, η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικούς της αντίπαλου που στη συνέχεια θα διώξουν
55′ σουτ του Παπουλή μέσα από τη περιοχή, ο Ντεγκρά θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ
56′ ο Αγγελή βρέθηκε μόνος με το Ντεγκρά όμως το πλασέ του δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της αέλ να μπλοκάρει τη μπάλα
61′ ατομική προσπάθεια από το Γκίε, ο οποίος θα πιάσει ένα πολύ καλό σουτ όμως ο Ντεγκρά δύσκολα θα αποκρούσει τη μπάλα
65′ σουτ του Γκίε, η μπάλα θα περάσει άουτ
80′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Σίλβα, ο Ντεγκρά για ακόμη μια φορά αποκρούει δύσκολα τη μπάλα
81′ σουτ του Στογιάνοβιτς, η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό της αέλ και θα περάσει κόρνερ
82′ κεφαλιά του Φρέιρε μέσα στη περιοχή, η μπάλα θα περάσει έξω
86′ κεφαλιά του Στογιάνοβιτς, η μπάλα θα περάσει έξω
93′ ΓΚΟΟΟΛ!!! ο Γουίλερ προ κενής εστίας με πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0
94′ ο Στογιάνοβιτς χάνει τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας μας

Οι Συνθέσεις

αέλ: Ντεγκρά, Ρομπέρ, Αϊρόσα, Σοάρες, Σιέλης, Αγκάνοβιτς, Κουταντέρ, Στεπάνοβιτς (66′ Ντίνα), Μέσκα (70′ Οχενέ), Σαρδινέρο, Πίεχ (81′ Στάυρου).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Ελίζιο, Πέδρο, Αγγελή, Φρέιρε, Μακρίδης, Ντα Σίλβα, Σλάβτσεφ (86′ Γουίλερ), Βασιλείου (60′ Μέζγκα), Παπουλής (66′ Στογιάνοβιτς), Γκιέ.

Σκόρερ: 93′ Γουίλερ

Κίτρινες Κάρτες: Φρέιρε, Βασιλείου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ