aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ανεπιθύμητος ο ακατανόμαστος»

«Ανεπιθύμητος ο ακατανόμαστος»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζουν πως δεν θέλουν να δούν ούτε… ζωγραφιστό τον πρόεδρο της ΚΟΠ Κώστα Κουτσοκούμνη στη φιέστα απονομής του τίτλου αύριο στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

«Φτάσαμε αισίως στο τέλος ακόμα μιας χρονιάς. Μιας γεμάτης χρονιάς που έφερε συνολικά 5 κούπες στο σωματείο μας. Μετά την καθιερωμένη και πατροπαράδοτη γιορτή στον εξώστη, όπως έχουμε υποσχεθεί, σειρά θα πάρει ακόμη μια γιορτή. Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ κάνει ανοικτό κάλεσμα σε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να παρευρεθεί σύσσωμος στην φιέστα.

Την Κυριακή λοιπόν γιορτάζει η ομάδα μας στο Γ.Σ.Π. και στήνεται ακόμα μια γιορτή για την κατάκτηση του 25ου πρωταθλήματος αλλά και 4ου συνεχόμενου. Σε αυτή την γιορτή θα διασκεδάσουν όλοι οι συντελεστές της φετινής χρονιάς. Παίκτες και οπαδοί όλων των ηλικιών γίνονται ένα για ακόμα μια φορά και γλεντάν με την ψυχή τους ακόμα ένα πανάξιο τίτλο. Αυτή είναι και η στιγμή των παικτών. Γλεντήστε το λεβέντες.

Το πάρτι θα ξεκινήσει από το πρωί σε όλη την Λευκωσία. Θα ξεκινήσει μια τρελή πορεία με μηχανές και αμάξια για να περάσει απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την πόλη με αφετηρία τον Κεντρικό σύνδεσμο. Στην συνέχεια θα καταλήξουμε στο Γ.Σ.Π. και μετά θα το γλεντήσουμε μέχρι πρωίας. Γιορτάζει ο ΑΠΟΕΛ μας, γιορτάζει η Λευκωσία!

Λόγω του ότι, στην γιορτή αυτή εμείς αποφασίζουμε και ορίζουμε ποιους θα έχουμε καλεσμένους, οφείλουμε να αναφέρουμε πώς αν τυχόν ο «κύριος» πρόεδρος της ΚΟΠ περάσει το προαύλιο του Γ.Σ.Π. ή ακόμα χειρότερα πατήσει το πόδι του στο χορτάρι του γηπέδου τότε η γιορτή αυτή θα αμαυρωθεί άδοξα.

Ως συμβούλιο του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ αν ο συγκεκριμένος εθνοπροδότης είναι παρών, το συμβούλιο ( τονίζουμε το συμβούλιο και ΜΟΝΟ) θα αποχωρήσει από την φιέστα αφού δεν πρόκειται σε καμιά απολύτως περίπτωση να προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα ή να σταματήσει το τι θα ακολουθήσει. Ο ηθικός αυτουργός για το τι θα ακολουθήσει ένας θα είναι. Ο Θεός λοιπόν να βάλει το χέρι του!

Χωρίς πολλά, πολλά, τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, τα 5 γράμματα και το τι πρεσβεύουμε είναι ότι πιο ιερό κουβαλάμε σαν ομάδα. Άτομα τα οποία πρόδωσαν τα χρώματα μας, τα 5 γράμματα μας και προσκύνησαν χαμογελώντας στην σημαία του κατακτητή – εισβολέα δεν πρόκειται να τα δεχτούμε.

Αν ο ακατανόμαστος ξέχασε την σημαία – πληγή στον Πενταδάκτυλο, αν ξέχασε τους χιλιάδες πεσόντες, τους αγνοούμενους μας, τους εγκλωβισμένους, τις λεηλατημένες εκκλησίες και τους χιλιάδες πρόσφυγες που εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους, εμείς δεν θα ξεχάσουμε το ποιος είσαι, τι πρεσβεύεις και ποιες είναι οι πράξεις σου. Είσαι ανεπιθύμητος τέλος!

Υ.Γ. Τις ημέρες και ώρες διάθεσης εισιτηρίων στα μέλη μας αλλά και την ώρα αναχώρησης της πορείας την Κυριακή θα τα ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες».

Πηγή: Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ