Π.Χριστοδούλου: “Καλύτεροι και στα 2 παιχνίδια”


Στις καθιερωμένες δηλώσεις του μετά το δεύτερο επαναληπτικό με τον Απόλλωνα, ο προπονητής της ομάδας μας Πάμπος Χριστοδούλου, είπε τα εξής:

“Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δεχτήκαμε δύο γκολ μέσα σε 2 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν η ομάδα η οποία κρατούσε περισσότερο την μπάλα. Είχαμε τις ευκαιρίες καθώς τα παιδιά μπήκαν με ένα πάθος και τακτική την οποία ακολουθήσαμε αλλά δυστυχώς όταν δεν βάζεις την μπάλα στα διχτυα δεν μπορείς να έχεις πολλές ελπίδες για να πάρεις την πρόκριση, ειδικά όταν είσαι πίσω με 2 γκολ διαφορά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά έχουν δώσει πολύ περισσότερα από όσα μπορούσαν για αυτό και τους δίνω συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια.

Εκεί που αλλάξαμε κάποια πράγματα στο θέμα τακτικής, ρισκάραμε λίγο περισσότερο για να βάλουμε ένα γκολ, για να δώσουμε περισσότερη δυναμική, ήρθε η κόκκινη κάρτα όπου κάπου εκεί τέλειωσε για εμάς το παιχνίδι. Ο εκπληκτικός κόσμος της ΑΕΛ άρχισε να επιστρέφει και να πιστεύει στην ομάδα και είμαστε όλοι υπόχρεοι να τον κάνουμε να χαμογελάσει, ειδικά τη νέα σεζόν. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την πρόκριση.”

ΠΗΓΗlions-radio.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ