Ομόνοια: Η (καλή) τακτική και η απορία

Τι άρεσε και τι όχι στον κόσμο της ομάδας της πρωτεύουσας…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι ο Τζον Κάρβερ κέρδισε πόντους, όσον αφορά στην τακτική, παρόλο που αυτή τη φορά η Ομόνοια δεν έφθασε στη νίκη.

Παρουσιάστηκε διαβασμένος και η ομάδα του κατάφερε για σημαντικό χρονικό διάστημα να επιβάλει ρυθμό, είχε ευκαιρίες, ωστόσο η δυστοκία της στο σκοράρισμα και η αδράνεια στην άμυνά της σε μια φάση, της στέρησαν βαθμολογικό κέρδος.

CYTAVISION - Live Sports

Το χειροκρότημα του κόσμου με το τέλος του αγώνα, ήταν η επιβράβευση για τους ποδοσφαιριστές, δείγμα του ότι οι οπαδοί της Ομόνοιας παρά την πικρία τους από το αποτέλεσμα έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια.

Την ίδια ώρα όμως, εκφράστηκε η απορία γιατί να μείνει στον πάγκο ο Κατελάρης (τη θέση του πήρε ο Φλορέσκου), που ήταν από τους διακριθέντες στο προηγούμενο ντέρμπι και τελικά πέρασε στον αγώνα στο 60ό λεπτό. Τη στιγμή, μάλιστα, που ο Ρουμάνος μέσος είχε καλή παρουσία. Επίσης, ξένισε η είσοδος του Φυλακτού αντί του Κωνσταντινίδη (86’), ενώ η ομάδα έψαχνε το γκολ και στον πάγκο υπήρχαν τρεις επιθετικοί, οι Ρουσιάς, Κύπρου και Αγκάγιεφ.