Ο «στόχος» που έφερε… χαμόγελα!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο φιλανθρωπικός αγώνας σκοποβολής που έγινε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας σύνθημα «Κάνε το στόχο μου και δικό σου»! Τον αγώνα, χορηγός του οποίου ήταν η εταιρία CHRISTOS XYSTROS GARAGE LTD, διοργάνωσε η δευτεραθλήτρια Ευρώπης στο σκητ Κωνσταντία Νικολάου και όπως δήλωσε η ίδια στην τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές.

«…O στόχος έχει υλοποιηθεί. Τα χρήματα που μαζεύτηκαν έχουν ήδη παραδοθεί σε τρία σχολεία της Λάρνακας, για να μοιραστούν σε άπορους μαθητές, εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων…». Αυτά τα σχολεία είναι, το Γυμνάσιο Φανερωμένης, το Β’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου και το Δημοτικό Σχολείο Αλεθρικού».

Τα δυο από τα τρία σχολεία επιλέγηκαν από τη διοργανώτρια γιατί όπως ανάφερε «είναι τα σχολεία που έζησα τα πιο όμορφα παιδικά μου χρόνια. Είχε έρθει η ώρα λοιπόν, να χαρίσω πίσω έστω και το ελάχιστο!». Η πρωταθλήτρια μας συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσους «έκαναν το στόχο της και δικό τους» και συνέβαλαν ουσιαστικά στην επίτευξη του σκοπού, που ήταν να χαρίσουν σε άπορα παιδιά, το χαμόγελο που τους αξίζει…

CYTAVISION - Live Sports

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, πραγματοποιήθηκε επίσης, συλλογή πλαστικών πωμάτων για τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο, καθώς και δειγματοληψία σάλιου από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για δότες μυελού των οστών, ενώ έγιναν και πωλήσεις αναμνηστικών για οικονομική ενίσχυση.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ηλίας Ηλία ήταν ο νικητής στην κατάταξη των σκοπευτών με 29/30, ενώ με ένα δίσκο λιγότερο (28/30), οι Μιχαλάκης Κακής και Γιάννος Αντωνίου πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Ο Χριστάκης Βαγιανός με 27/30 πρώτευσε στην κατάταξη των κυνηγών, όπου δεύτερος κατετάγη ο Κυριάκος Τζιρτζιπής με 26/30 όσους και ο Κυριάκος Σκορδής που τερμάτισε τρίτος.

Πρώτος έφηβος αναδείχτηκε ο νεαρός Ρόνης Χρίστου με 29/30 ενώ στις επανεγγραφές (Re-entries), ο Σωτήρης Αντωνίου πρώτευσε στην κατηγορία των σκοπευτών με 24/30 και ο Σταύρος Καμιντζής στην κατηγορία των κυνηγών με το ίδιο αποτέλεσμα.