Ο πρόεδρος Τζιωνής «φωτογράφισε» ένα καλύτερο αύριο…

Η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, κάτι που πιστώνεται στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο, η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στην ακαδημία και γενικότερα η νέα φιλοσοφία δουλειάς...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα σημάδια προόδου σε διάφορους τομείς, που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι της Ομόνοιας, είναι συνεχή και «φωνάζουν» με τις ενέργειες της διοίκησης.

Η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, κάτι που πιστώνεται στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο, η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στην ακαδημία και γενικότερα η νέα φιλοσοφία δουλειάς, η επικοινωνιακή πολιτική, η συνεργασία με εταιρεία μάρκετινγκ και άλλα μικρά-μικρά που κάνουν την εμφάνισή τους σταδιακά, είναι δείγμα ότι κάτι καλό δημιουργείται.

CYTAVISION - Live Sports

Η Ομόνοια αφήνει σιγά-σιγά πίσω της τα δύσκολα οικονομικά χρόνια, «παρόλο που δεν θεωρεί κανείς ότι έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων», είπε στην πρόσφατη ομιλία του στον ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού ο πρόεδρος του «τριφυλλιού».

Ο Αντώνης Τζιωνής, με τα όσα ανέφερε προχθές, «ζωγράφισε» ένα καλύτερο αύριο για τον σύλλογο. «Είμαστε σε μια πάρα πολύ καλή πορεία, η φετινή σεζόν είναι πολλή σημαντική, αν καταφέρουμε να συνεχίσουμε το νοικοκυρεμένα, χωρίς σπατάλες, είμαι σίγουρος ότι την επόμενη σεζόν θα έχουμε απαλλαγεί από πολλά οικονομικά προβλήματα και θα μπορούμε να κάνουμε πιο παραγωγικούς προϋπολογισμούς. Εννοώ ότι θα μπορέσουμε να ξοδεύουμε περισσότερα χρήματα αφού δεν θα υπάρχουν τα προηγούμενα χρέη», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, προς ικανοποίηση και ενθουσιασμό του κόσμου της ομάδας.

Κάλεσε τους φίλους της Ομόνοιας να μείνουν συστρατευμένοι κοντά στο σωματείο και με ενότητα «μπορούμε να ξεπεράσουμε τα κακά που έχουν γίνει, για την ιδέα που λέγεται Ομόνοια».